Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

ΕταιρείαΣτο Πήλιο, στο βουνό που ο Κένταυρος Χείρων χρησιμοποίησε πρώτος τα βότανα για θεραπείες, στον τόπο που η φύση απλόχερα προίκισε με μυθική ομορφιά και ομολογουμένως έχει την πιο πλούσια πανίδα στην Ελλάδα, με εκατοντάδες αυτοφυή αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά, σε αυτή τη γη που ο σύγχρονος άνθρωπος σεβάστηκε και οι παρεμβάσεις στο δομημένο περιβάλλονέγιναν σε απόλυτη αρμονία με την ομορφιά του τοπίου, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το εργαστήριο επεξεργασίας αρωματικών φυτών.

Στα αναστυλωμένα παλαιά πετρόκτιστα κτήρια, στο παραδοσιακό χωριό Δράκεια του Πηλίου, σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον και την τοπική πηλιορείτικη αρχιτεκτονική, διατηρήσαμε όλα εκείνα τα στοιχεία εσωτερικά, εξωτερικά και στον περιβάλλοντα χώρο, συνδυασμένα παράλληλα με τις απαιτήσεις μιας σύγχρονης μονάδας Επεξεργασίας, Τυποποίησης και Διάθεσης.

Αναβιώνουμε την πανάρχαια γνώση που έρχεται από την Ελληνική Μυθολογία και τον Σοφό Δάσκαλο και Γιατρό Χείρωνα Κένταυρο, που θεράπευε και αναζωογονούσε θεούς, ημίθεους, ήρωες και ....νύμφες

Η οικογενειακή μας επιχείρηση, έχει ως αντικείμενο την καλλιέργεια, συλλογή, επεξεργασία, συσκευασία και εμπορία των βοτάνων.Παράλληλα συνεργάζεται με παραγωγούς Βιολογικής καλλιέργειαςαλλά και συλλέκτες άγριων φυσικών Βιολογικών Βοτάνων.

Φιλοδοξούμε η παρουσία μας στο χώρο των αρωματικών φυτών, να προσφέρει Βιολογικά προϊόντα άριστης ποιότητας διατηρώντας αναλλοίωτες τις ιδιότητες τους και τα βότανα που ο Κένταυρος Χείρων διάλεγε στις ίδιες πλαγιές του βουνού, να τα διαδώσουμε και να διδάξουμε την ωφελιμότητα του καθενός από αυτά.

Σε μια εποχή που ολόκληρος ο κόσμος βασανίζεται από το ερώτημα τι είναι πραγματικά υγιεινό και τι όχι στη διατροφή μας, αλλά και στην υγεία μας, η ίδια η φύση έρχεται να μας δώσει την καλλίτερη απάντηση. Εκατοντάδες βότανα προσφέρουν την καλλίτερη εναλλακτική πρόταση για ένα υγιεινό τρόπο ζωής.

Τα τελικά προϊόντα μας είναι αποξηραμένα βότανα συσκευασμένα σε συσκευασίες υψηλής ποιότητας, που απευθύνονται σε πελάτες όπως :καταστήματα βιολογικών προϊόντων, υγιεινής διατροφής,  delicatessen,  αλυσίδες super market, εταιρείες διανομής  κλπ.