Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Νέα

Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2018


Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2018

Η FOOD EXPO 2018 θα φιλοξενηθεί 10-12 Μαρτίου στο Metropolitan Expo και όλα τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν πως θα ξεπεράσει σε μέγεθος και εμπορική αποτελεσματικότητα κάθε ρεκόρ των προηγούμενων χρόνων. Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις οι έλληνες εκθέτες αναμένεται να φτάσουν και πιθανότατα θα ξεπεράσουν τους 950 ενώ οι ξένοι τους 250, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών που θα έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα.

Το ενδιαφέρον που έχουν ήδη εκδηλώσει εκατοντάδες επιχειρήσεις της προμηθευτικής αγοράς για να συμμετάσχουν δηλώνει φανερά την αποτελεσματικότητα της FOOD EXPO. Για ακόμα μια φορά λοιπόν η FOOD EXPO θα γράψει ιστορία συγκεντρώνοντας τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες παραγωγικές και μεταποιητικές μονάδες Τροφίμων και Ποτών αναδεικνύοντας τα προϊόντα τους σε δεκάδες χιλιάδες Έλληνες και ξένους αγοραστές.
Επιστροφή